Over Wouter Verwoert

Ja, wie ben ik…

Ik ben een goedlachse, vrolijke man, met gevoel voor het vak, waarin mijn passie ligt. Door de sauna ben ik in aanraking gekomen met massage. Ik had toen zelf last van mijn nek en ik werd door een masseur vakkundig geholpen. Een dag daarna was de pijn verdwenen. Dit was een hele mooie ervaring. Bij een masseur in de buurt, die een workshop gaf, heb ik mij eerst verdiept in “vind ik dit leuk?” Het antwoord was een volmondig JA.

Vervolgens heb ik een opleiding van 1,5 jaar gevolgd, waarin een hoop theorie (alle spieren en botten in het Latijns) aan bod is gekomen, maar ook veel praktijkoefeningen om goed voorbereid een eigen praktijk te beginnen. Het examen was pittig, maar met goed gevolg afgelegd. Zo mag ik mij nu een gediplomeerd wellnessmasseur noemen. Op de NGS website staat precies wat dit inhoudt.

Daarna ben ik mijn eigen praktijk begonnen, waarin ik steeds meer ervaring krijg. Het feit dat ik met mijn handen de pijn kan verlichten of pijn weg kan nemen door een massage is gewoon geweldig. Daardoor krijg ik vele mooie reacties en komen mijn cliënten steeds vaker naar mijn praktijk. Gelukkig heb ik ook nog ruimte on nieuwe klanten te mogen begroeten.

Daarnaast is het bijhouden van de kennis ook belangrijk. Sinds vorig jaar ben ik in aanraking gekomen met een ander soort massage, namelijk met energie. Hiervoor heb ik een uitgebreide workshop van energetische massage gevolgd. De massage is heel apart en niet te omschrijven, deze moet je voelen. Daarnaast heb ik nog interesse in meerdere vormen van massage, onder andere lomi lomi, maar ook wil ik mij nog meer verdiepen in de energie massages.

Ik zou zeggen: trek de schoenen maar eens uit en ervaar eens hoe een échte klassieke massage voelt.

Groeten, Wouter

_DSC0036

Contactgegevens

Merelhof 1 4451 ED Heinkenszand
info@massagemerelhof.nl
06-18925942

Voorwaarden & Privacy

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
NGS-licentie: 455129

Zakelijke gegevens

ING: NL56 INGB 0006 5516 53
K.v.K.: 61162574
BTW: NL1219.27.***.B02

Webdesign door Nadine Allewijn © Copyright 2019